MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

2019 - Van verleden naar heden

30 januari 2019

2017 - 2018

Zoals je in de vorige blogs hebt kunnen lezen, zijn de interieurtrends van 2017 en 2018 helemaal nog niet zo gek voor komend jaar. 
We zien in 2019 voornamelijk een verschuiving in het kleurenpallet. De warme kleurtinten voeren de boventoon en de kleurencombinaties worden gewaagder. Het trendy kleuren palet omvat in ieder geval de volgende kleuren:
Donker Paars, Curry Geel, Chili en Wijn Rood, Beige en Donkere Bruintinten, Donker Groen
en Indigo Blauw.

 

Opkomst van het kleurenpallet

In de loop van 2018 zagen we al de opkomst van wat nieuwe tinten zoals geel, donker blauw, groen en warm rood. In 2019 wordt hier de trend kleur van het jaar aan toegevoegd, “Spiced Honey”. Een warme amberkleurige tint. Deze kleur is door verffabrikant  Flexa verkozen tot kleur van het jaar 2019 en krijgt deze naam door zijn sfeer van positiviteit en optimisme. De kleur creëert het verlangen om licht binnen te laten en is mega veelzijdig.

Spiced Honey kan gecombineerd worden met allerlei andere kleuren om een bepaalde uitstraling neer te zetten. Van rust tot knus of juist heel levendig.
 
Ten opzichte van vorig jaar worden vooral de combinaties wat spannender en gewaagder. Goud messing en brons zijn echt de accentkleuren die terug komen in de materialen. De combinatie van deze materialen met de warme natuur kleuren vormen de perfecte match voor 2019!

Van verleden naar heden 

Voor een trendy 2019 interieur hoef je ten opzichten van afgelopen 2 jaar helemaal niet zo veel te veranderen. Schilder gewoon (een van) je muren in de kleur Spiced Honey of een andere kleur uit het nieuwe kleuren pallet, voer een paar goud messing of brons accenten toe en je bent helemaal klaar voor het hippe interieur van 2019!

Populaire producten