MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

3D Wandpanelen, behang of kunst, meteen een echte eyecatcher

24 januari 2018

Vorige week hebben wij je praktische tips gegeven voor je hal. De essentiële ruimte in huis en ook wel je visitekaartje.
 
In deze blog geven we je weer een boost van inspiratie om deze ruimte leuk aan te kleden.
 

Meteen een echte eyecatcher 

Dat is nog eens een binnenkomer, een wand vol met 3D wandpanelen. Het is meteen een sfeermaker in huis en hoe leuk is het als je dat gevoel meteen krijgt als je binnenkomt.
Het maakt de entree meteen wat persoonlijker.
We zien vaak dat onze wandpanelen een centrale plek in huis krijgen, maar ook de hal is een perfecte plek voor deze muurdecoratie. De ruimte leeft meteen.
De wandpanelen kun je zelf eenvoudig afwerken in de gewenste kleur en om een nog leuker effect te creëren en de ruimte een extra boost te geven, laat dan de kleur van de panelen terug komen in subtiele accessoires.
 
Ook als je weinig ruimte hebt of eigenlijk helemaal geen gang hebt, dan kun je alsnog deze sfeer terugbrengen en je entree meteen persoonlijk maken, je monteert de wandpanelen gewoon op de wand en het neemt geen ruimte in beslag.
 
Een alternatief om meteen meer sfeer en persoonlijkheid te creëren is het ophangen van Kunst, foto’s, illustraties of posters.

Een tafeltje, kastje of stoel voor de persoonlijke touch

Heb je een vrij ruime hal? Dan heb je meteen wat meer ruimte om je hal een persoonlijke touch te geven. Een goede sfeermaker en meteen een heel praktisch object is het toepassen van een tafeltje een dressoir of een kastje. Het is de ideale plek voor sleutels. Zorg er wel voor dat dit kastje niet meteen een rommeltje wordt.
Zet er een leuke schaal op, waar je eenvoudig alle sleutels in kunt gooien, ziet er super leuk uit en zorgt er ook nog eens voor dat het geen rommelige uitstraling krijgt.
 
Je kunt er ook voor kiezen om wat persoonlijke items op het blad te zetten. Denk aan decoraties, die jou typeren. Een boek, een illustratie in een lijst of een vaas met bloemen.
 
Misschien ben je in de zoektocht naar inspiratie gevallen voor een stoel, maar past deze niet helemaal in je huidige interieur. Dan is de entree de perfecte plek voor dit item. Het is meteen persoonlijk en ideaal. Je kunt de stoel namelijk direct gebruiken om je sjaal over te hangen, een pot op te zetten, een stapel boeken op te leggen of je hoed op te stallen. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet, want een stoel op zich is ook een fijne eyecatcher als je binnenkomt.
 

Het toevoegen van een waardevol item

Welke items in huis maken jou nou echt blij? Een mooie kandelaar, een vaas, of misschien een heel ander object dat je hebt gekregen. Zoek een leuke plek in de hal en zet het daar neer. Je zult misschien in eerste instantie denken dat het zonde is om deze te verstoppen in de hal, maar het is juist mega leuk als je thuis komt en je oog valt meteen op dat ene leuke item.
 
Een ander waardevol item kan bijvoorbeeld ook een klok of een spiegel zijn. Het is natuurlijk hartstikke handig om deze in de hal te hangen. Een laatste check in de spiegel of je er goed uitziet en een blik op de klok om te kijken of je nog op tijd bent!
 
 
Wil je meer informatie over het toepassen van 3D wandpanelen in je entree of ergens anders in huis? Neem dan eenvoudig contact met ons op, kijk in ons collectieoverzicht, of vraag een proefstaaltje aan.
 

 
Populaire producten