MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

De keuken, het hart van het huis

11 januari 2018
De keuken is wat ons betreft het hart van het huis. De keuken van vandaag wordt door alle gezinsleden voor vele doeleinden gebruikt, het is de plek waar verhalen worden gedeeld. Maar natuurlijk is het ook de plek waarin gekookt wordt.
 

Hoe zorg je ervoor dat de keuken de gezellige plek is, voor het hele gezin?

In alle interieurtrends vinden wij de keuken toch wel een moeilijke ruimte. Want in tegenstelling tot alle andere ruimtes in huis, is functionaliteit toch wel het belangrijkste. Je wilt het ook niet al te trendy maken, omdat je jarenlang van je keuken moet kunnen genieten. Ons advies is daarom ook, kies voor een goede basis, een keuken die je zelf mooi vindt. Je kunt deze altijd nog verder stylen met accessoires.

Het grootste uitgangspunt, ook in 2018, is nog altijd de woonkeuken. Dit houdt in dat de keuken wordt gezien als verlengstuk van de woonkamer.
Het is de keuken waar je zowel kunt relaxen als kunt koken, met veel oog voor sfeer en comfort. Hoe kun je dit beter realiseren dan met een keukeneiland? Het eiland kan gebruikt worden om aan te koken, Maar ook als plek waar vrienden of gezinsleden kunnen hanger, terwijl het eten wordt klaargemaakt. Een eiland is multifunctioneel en maakt koken een stuk gezelliger.
 

Een andere mogelijkheid om je keuken zo in te richten dat het een woonkeuken wordt, voor het hele gezin is het toepassen van een mooie lange keukentafel. Er zijn tal van mogelijkheden en de eettafels worden langer en langer. Niet iedereen zal ruimte hebben voor zo’n mega tafel, maar een goede keukentafel mag in de woonkeuken niet ontbreken.
Het is de plek waaraan samen gegeten wordt en de dag wordt doorgesproken. En of je nu kiest voor een klein tafeltje, rustiek of minimalistisch, de uitwerking is in elke keuken hetzelfde.

Om de meer huiselijke sfeer toe te voegen aan je keuken, zijn er tal van mogelijkheden. We geven je de meest voorkomende inspiratie tips.
 

Broodplanken & Snijplanken

Alles mag gezien worden, zo ook de mooie massief houten snijplanken. Wanneer je deze in groepjes bij elkaar rechtop het aanrecht zet, krijg je een erg leuk en speels effect. Je kunt zo ook op verschillende hoogtes aan de muur hangen, alles is mogelijk en je hoeft geen nieuwe, nutteloze accessoires aan te schaffen, ook heel fijn!
 

Groen

We zien steeds meer de botanische trend zijn intreden doen in de keuken. Planten zijn immers nog altijd hot! Er komen steeds nieuwe praktische oplossingen voor kruidenpotjes om het groen in je keuken te halen.
 

Wandplanken

Een handige manier om de spullen uit je keuken te showen is door middel van wandplanken. Stal op deze planken je mooiste servies uit, je favoriete kookboeken of natuurlijk de broodplanken en kruidenplantjes


Wandpanelen in je keuken 

Met de 3D wandpanelen van M-Wall Home geef je iedere keuken meteen een bijzondere uitstraling. Vaak geeft de afwerking van één enkele wand met de panelen al een volledig nieuwe beleving aan je keuken. Je speelt dus flexibel in op de nieuwste trends zonder meteen je hele keuken te vervangen!

Eenmaal de wandpanelen aangebracht, kun je kiezen om je eigen sfeer te creëren door een kleur naar keuze aan te brengen. Daarnaast kun je panelen in matte of hoogglans kleurstellingen afwerkingen. 

Dit alles samen maken van de keuken jouw eigen plek waar je graag vertoeft, alleen of in goed gezelschap!
 
Ook benieuwd of onze wandpanelen een goede toevoeging zijn in jouw keuken, vraag dan eenvoudig een proefstaaltje aan.


 

 
 
Populaire producten