MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Herfst in huis

20 september 2017
 De tweede orkaan raast over de Cariben en het wordt steeds eerder donker. We kunnen er niet meer omheen, de herfst is er!  In deze blog gaan we je 5 tips geven om je interieur klaar te maken voor de herfst, zodat je na een mooie boswandeling lekker knus kunt genieten in je eigen kasteeltje.
 

Haal de natuur in huis

Hoewel de temperatuur lager is dan in de zomer en het soms erg vervelend is als je in een fikse regenbui belandt, is de natuur misschien wel op zijn mooist in de herfst.
De blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van kleur, de kastanjes en dennenappels vallen van de bomen.
Wanneer je een grote hoge glazen vaas hebt, kun je deze perfect gebruiken voor een boeket van takken. Wanneer je zelf geen zin hebt om de bossen af te struinen, kan je natuurlijk ook altijd terecht bij de bloemist voor een herfstboeket.

Dierenhuiden

Dierenhuiden zijn er in allerlei soorten en maten, echt maar natuurlijk ook nep! Voor het direct “verwarmen” van je interieur kan je eenvoudig gebruik maken van zo’n huid.
Kies voor een zebra kleed op een open gedeelte in de woonkamer als eyecatcher, of leuk je eetkamer op door een koeienkleed, speels half onder de tafel te leggen.
 

Kaarsen

Wie houdt er nu niet van kaarsen. Het ziet er niet alleen heel erg sfeervol uit als de kaarsjes branden in huis. Wanneer je gebruik maakt van geurkaarsen kun je eenvoudig, met steeds andere geuren sfeer en stemming veranderen.
Dan daarbij zitten geurkaarsen vaak ook in mooie potjes die gezien mogen worden!
Ook kun je de natuur combineren met kaarsen, een stukje boomschors met daarin waxinelichtje geeft fantastisch herfstgevoel. Let je wel even op dat het theelichtje recht staat?

Plaids voor op de bank

Niet iedereen heeft een hout- of gaskachel tot zijn beschikking. Na een frisse wandeling kan je zonder problemen zo de verwarming een standje hoger zetten of een dikke trui aan trekken. Maar wat is er nu knusser dan gezellig samen of alleen onder een plaid op de bank te gaan liggen. Jaren geleden maakte het fleece kleed zijn intreden in de Nederlandse huiskamers. Tegenwoordig kom je er niet meer mee weg volgens mening interieur adviseur. Onze Tip: ga opzoek naar een mooi bij passend plaid. Er zijn verschilde soorten en maten, wist je dat er ook zijn van alpacawol?
 
Om te voorkomen dat je plaid in de weg blijft liggen als je hem niet gebruikt kan je ervoor kiezen een (houten) mand te zoeken om ze in de stoppen. Ziet er opgeruimd uit en heb je meteen een leuke invulling voor dat lege hoekje in je kamer!
 

Wandpanelen, perfect voor een warme uitstraling

Wanneer je het thuis helemaal in de warme sferen aan het brengen bent, is het misschien ook tijd om die ene kale saaie muur speels af te gaan werken. Door het toepassen van de M-Wall Home wandpanelen krijg je eenvoudig een warme uitstraling en komt de rest van je interieur nog beter tot zijn recht! Zeker wanneer je ervoor kiest om de panelen eenvoudig te schilderen in een mooie donkere herfstkleur. Tot 1 oktober is het design Sand nog in de aanbieding. Daarna verrassen we jullie met een ander paneel.
 
Wil je ons alvast laten weten welk design jij het beste bij de herfst vindt passen? Deze vraag hebben wij uitgezet op onze Facebook pagina, reageer en kijk snel naar de reacties van andere! 

 
Om een beter beeld te krijgen van onze wandpalen, kun je eenvoudig een graatis proef staal aanvragen. Geef je wel even aan welk design je voorkeur heeft?
 
 
 
 
 
Populaire producten