MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Home office // Trends // Deel I

8 november 2017

Werken waar, wanneer en hoe je dat wilt, dat is in het kort Het Nieuwe Werken. Aanwezig zijn en uren maken is niet meer wat telt; het gaat om de output die je levert. Organisaties die Het Nieuwe Werken hebben doorgevoerd, stellen medewerkers bijvoorbeeld in staat vanuit huis te werken. Of zelf hun werktijden te bepalen.

De werkplek thuis is ook niet onopgemerkt gebleven op de internationale interieur & woonbeurzen in Milaan en Londen. Vele verschillende soorten bureaus, speciaal ontwikkeld om vanuit huis te werken worden daar door designers gepresenteerd.
 
Dagelijks komen wij bij onze klanten over de vloer en zien hoeveel tijd en aandacht zij hebben besteed aan het kantoor. Maar hoe zorg je er nu voor dat je met Het Nieuwe Werken, ook thuis het comfort hebt van je kantoor?
We splitsen deze blog op in 2 delen. Vandaag starten we met de basis, de meubels en de plek. Volgende week geven we je meer handige maar vooral ook leuke tips!
 

Ruimte

Om je goed te kunnen concentreren, adviseren we je om op zoek gaan naar een ruimte of plek in huis waar je je eigen werkplek maakt. Of dit nu in de woonkamer, op zolder of in de keuken is, het maakt niet uit. Zorg ervoor dat je werkplek afgesloten kan worden als het werk gedaan is of de werktijd voorbij is. Zo voorkom je dat het werk constant in het zicht is. Als je geen extra werkkamer hebt, kan je bijvoorbeeld in je huiskamer een afsluitbare kast te plaatsen. Zo creëer je een fijne thuiswerkplek, die prima opgaat in de huiselijke sfeer van de woonkamer.
 
Bedenk wat je prettig vindt om aan te werken, wil je een groot, klein of mobiel bureau, er zijn mogelijkheden genoeg. Kies waar jij het prettigste aan kunt werken. Het hoeft niet meteen een heel duur bureau te zijn, je kunt eenvoudig met twee planken en een stel schragen een perfect bureau creëren.

Productief

Iedereen heeft zo zijn productieve en minder productieve dagen, of je nu thuis of op kantoor werkt. Toch hebben we dit zelf meer in de hand dan we beseffen. Een goede productieve dag, begint met een goede werkplek. Voor werkgevers en medewerkers een belangrijk punt van aandacht. Het begint namelijk bij een opgeruimd bureau. Onderzoek heeft uitgewezen dat het inrichten van je bureau direct invloed heeft op jouw productiviteit.
 
Zelfs de simpele dingen, als pennen of elektronica, kan je beter niet om je heen hebben liggen.
Berg dus al het schrijfwaar dat je niet of nauwelijks gebruikt op. Ditzelfde geldt voor snoeren, elektronica en opladers. Leg alleen de veel gebruikte items dichtbij.
 
Als ik naar mezelf kijk, ligt in no time mijn hele bureau vol met allerlei papieren, ordners, notities etc. Niet handig! Opbergdozen en ladekasten zijn ideaal, niet alleen praktisch, ze maken je werkplek ook meteen een stuk kleurrijker. Kies voor kleur dat aansluit op je interieur, zodat je er een leuke plek van kunt maken!
 
Volgende week lichten we meer handige en leuke tips toe. Bijvoorbeeld het toepassen van design/kunst, planten en niet te vergeten de wandpanelen. Deze elementen lijken alleen optisch heel leuk, maar vergis je niet, het belangrijkste aan je werkplek is het creëren van een comfortabele, inspirerende, fijne ruimte.
Om je vast een voorproefje te geven;

- Kunst zorgt voor creativiteit en blijkt stress te verminderen
- De juiste plantjes zorgen voor een verbeterde luchtkwaliteit
- Wandpanelen optimaliseren je werkruimte

M-Wall Home wandpanelen zorgen niet alleen voor een leuke uitstraling, ze dragen ook bij aan het verbeteren van de akoestiek. Wil je alvast zelf op zoek gaan naar het toepassen van onze wandpanelen in jouw werkruimte. Kijk dan alvast op de website bij kantoorinspiratie of verdiep je in de verschillende designs.
 

 

 
 
Populaire producten