MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Home office // Trends // Deel II

15 november 2017
Hoe zorg je er nu voor dat je met Het Nieuwe Werken, ook thuis het comfort hebt van je kantoor?
Vorige week hebben we je al kennis laten maken met de basis, het kiezen van de juiste plek in huis en het inrichten hiervan om de juiste productiviteit te bereiken.

Vandaag geven we je meer handige maar vooral ook leuke tips om thuis het comfort te creëren van je kantoor.
  

Comfort

Als je de hele dag achter je laptop zit is het belangrijk dat je goed zit, om bijvoorbeeld rugpijn te voorkomen. Zorg voor een goede bureaustoel en vergeet ook niet je bureau op de juiste hoogte af te stellen.
 
Goede verlichting; Dit is altijd belangrijk en vooral als je veel in de avonduren werkt. Zorg voor voldoende licht in en om je werkplek en hang bijvoorbeeld een mooie grote hanglamp op of kies voor een of meerdere bureaulampen.
 
Genoeg stopcontacten; Aan je laptop, printer of bijvoorbeeld je bureaulamp, overal zit een stekker aan of heeft op den duur tijd nodig om op te laden. Zorg daarom dat er voldoende stopcontacten om je werkplek heen beschikbaar zijn.
 
 

Sfeer en decoratie

Nu de basis van je thuiswerkplek klaar is, begint het leukste gedeelte: de aankleding. Je kunt het precies inrichten zoals jij wilt en maak het vooral persoonlijk. Verzamel spullen om je heen waar je blij van wordt zodat je vol motivatie en inspiratie kunt werken. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat kunst op kantoor niet alleen de creativiteit stimuleert, maar ook stress vermindert!
 

Gezonden planten;

En niet zomaar planten. De Asplenium Crispy Wave bijvoorbeeld. Een klein, krachtig plantje, verbetert de luchtkwaliteit door CO2 om te zetten in zuurstof en verlaagt de hoeveelheid schadelijke stoffen uit de lucht. Het plantje ziet er dus niet alleen super hip uit. Het is ook nog eens hartstikke goed voor je.

 

Akoestiek verbeteren met wandpanelen;

En dat op een hippe manier! Een goede akoestiek is belangrijk, vooral als je regelmatig belt, muziek aan hebt, of andere gezinsleden thuiskomen.
Onze M-Wall Home wandpanelen zorgen voor een geluiddempend effect door de ruimte aan de achterkant van de wandpanelen. Door het reliëf aan de voorzijde, wordt directe geluidsweerkaatsing afgebroken. Geen klant of collega die je niet goed verstaat!
 
 
Welk wanpaneel zou jij het liefst gebruiken in je werkruimte? Kijk in ons collectieoverzicht en vraag een gratis proefstaal aan.

Populaire producten