MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Je eigen zen-paradijs in huis!

27 februari 2019
De slaapkamer als functionele ruimte is vandaag de dag niet meer. Je eigen zen-paradijs wordt steeds meer een verlengstuk van het woongedeelte in huis. Na een lange (werk)dag wil je het liefst tot rust komen. De slaapkamer van nu biedt antwoord. Even een moment voor jezelf, me-time. En dat kan vanaf nu geheel in stijl. Slaap lekker!
 

Begin bij het begin

Een goed begin is tenslotte het halve werk. Zorg ervoor dat je een comfortabel matras hebt, een goed passend matras kopen is best een uitdaging. Er zijn namelijk zo veel verschillende mogelijkheden. Neem vooral de tijd om je goed te verdiepen. 

We geven je wat een rijtje met aandachtspunten waar je in ieder geval op kunt letten bij de aanschaf: lengte (voor de lengte van je matras), gewicht (i.v.m. de hardheid), postuur (voor de breedte), heb je allergieën of fysieke klachten, heb je het snel warm om vaak koud? Het zijn allemaal elementen die je kunnen helpen bij het uitzoeken van het perfecte matras!

Heel veel heb je niet nodig in je slaapkamer, dus we kunnen snel door naar het leukste gedeelte, de styling!
Ze zeggen wel eens “less is more” en daar ben ik het voor de slaapkamer wel mee eens. We moeten niet heel de kamer vol proppen, maar wat we er neer zetten moet wel meteen uitstraling hebben. Het liefste een luxe uitstraling. En dat is momenteel eenvoudig en betaalbaar te realiseren. 

Het monumentale, natuurlijke en luxe gevoel van Marmer.

Tal van fabrikanten spelen in op deze trend, tapijt fabrikant Desso komt met een nieuwe tapijt collectie “Sense of Marble” in 10 verschillende kleuren!
Hiermee haal je meteen het luxe gevoel in je slaapkamer. Laat het kleed op maat maken in een geometrische vorm, voor een verbluffend resultaat. Het kunstzinnige effect is meteen zichtbaar en het comfort van het zachte tapijt wil je niet missen!Combineer het tapijt met een meubeltje van echt marmer om het luxe gevoel te versterken. 
Mix wat kleine accessoires door elkaar van bijvoorbeeld beton, glas, hout en messing voor wat meer sfeer en je eigen zen-paradijs is helemaal klaar! 
 
Populaire producten