MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Kerst Trends // Natuurlijk Kerst

22 november 2017
De Sint is nog maar net in het land, voor ons een teken dat het bijna kerstmis is!
Onze interieur stylisten, kunnen natuurlijk niet heen om de nieuwste trends op het gebied van kerstdecoratie. We beseffen ons dat het voor sommige nog een beetje vroeg is, vandaar dat onze blog de komende weken in het kader van kerst staat, zodat je er helemaal in kan duiken als voor jou de tijd daar is!
 
Wat velen van jullie waarschijnlijk niet weten, is dat wij in januari alweer naar de Christmasworld gaan (dé kerstbeurs van Europa) om te kijken naar de trends voor kerst 2018!
 
Maargoed, laten we eerst jullie eens op de hoogte brengen van de trends voor komende kerst.
 

Natuurlijk kerst

Natuurlijke tinten en mooie materialen vormen de basis voor de traditionele kerst. Deze stijl is tijdloos, subtiel, authentiek.Een grote boom met echte dennenappels en eikeltjes in de takken en decoratie gemaakt van jute, linnen en onbewerkt hout. Tijdloze producten zoals glazen kerstballen en kaarsen. Kleuren ook uit het natuur palet, bosgroen, amandel, grijsblauw en diverse bruintinten.

Een stapje verder gaat de botanische trend;

Vorig jaar zagen we dit al als toevoeging op het interieur verschijnen, dit jaar kunnen we er tijdens kerst ook niet omheen; groen, groener, groenst! Groen is helemaal hot! De hippe planten brengen je interieur tot leveren. Het hoeft niet perse een winterse uitstraling te hebben.
In deze trend zien we allerlei planten of kunstplanten gecombineerd met groene ballen en allerlei andere decoraties geïnspireerd op de natuur. Het is een beetje out of the box, een beetje rebels. Wij zien deze trend het beste aansluiten bij een industrieel interieur maar het zou ook absoluut niet misstaan in een meer landelijke woning.


 
 
 
Populaire producten