MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Kersttrends 2017 // Parijs, Romantisch, Elegant, Frozen

29 november 2017
Vorige week hebben we jullie laten weten hoe onze interieurstylistes bekend worden gemaakt met de nieuwste kersttrends. Maar bij het gros van Nederland gaat het anders.
Denk je aan kerstinkopen dan denk je volgens mij aan Intratuin. De medewerkers uit de vestigingen hebben de afgelopen weken al hard gewerkt om de mooiste kerstshows neer te zetten. Een betere plek dan deze blog, is dan toch echt Intratuin zelf, om inspiratie op te doen en helemaal op te gaan in de kerstsferen.
 
Daarom schrijven wij vandaag over een nieuwe kersttrend, welke je terug zult vinden in alle filialen van Intratuin, namelijk;
 

De romantische kerst trend

Of ook wel een dagje Parijs, met haar imago van romantische stad.
Overal waar je loopt word je getroffen door de elegante architectuur, mooie terrasjes, magische monumenten en prachtige musea. In de winter zorgen de vele kerstlampjes voor de meest overweldigende romantische kerstsfeer.
De kleuren die je in deze trend vooral ziet terugkomen, zijn koper, blush-roze, wolkenwit en taupe.
De decoraties in deze romantische kersttrend stralen luxe uit. Ze zijn versierd, gedecoreerd, glanzend en elegant van vorm.
Materialen als satijn, goud, koper, brons in combinatie met ronde en elegante vormen, sierlijk en gedecoreerd met pailletten en glitters.
 Een andere trend die hier goed bij aansluit is; 

Frozen

Winters wit zal nooit uit de mode raken. Maar het gaat om de manier waarop we de winter naar binnen halen. Dit jaar combineer je sneeuw, ijs en heel veel wit.
 
Sluit je ogen en denk aan het geluid van krakende sneeuw terwijl je wandelt in een bevroren landschap. Maar dan warm en thuis met de kachel aan! Het kleurenpalet in deze trend is hetzelfde als het romantische Parijs, zacht, lief, warm en vrouwelijk. Wit met zacht blauw, roze en lila. Deze kleuren maken je winters witte interieur net dat beetje liever en zachter.
 
 
 
 
 
Populaire producten