MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Kleur met Pit | De eerste Interieur trend van 2019

10 oktober 2018
De koude wintermaanden staan weer voor de deur. We zijn weer vaker binnen en zoeken gezamenlijk de warmte op. Wat is er nu fijner dan je ontspannen, warm en thuis te voelen in je eigen interieur.
 
Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven met het schrijven over de nieuwe trends voor komend jaar! Deze week starten wij met de eerste trends voornamelijk op het gebied van kleur. We kunnen los komend jaar want de kaders zijn breed!

De Natuur is de grootste inspiratie bron

Niet alleen de verschillende materialen maar ook qua kleuren staan er 3 elementen uit de natuur centraal:
 
Water
Vuur
Aarde

 

Kleur met pit

Steeds meer warme kleurtinten voeren de boventoon en de kleurencombinaties worden gewaagder.
 
Het trendy kleuren palet van 2019 omvat in ieder geval de volgende kleuren:
Donker Paars
Curry Geel
Chili en Wijn Rood
Beige en Donkere Bruintinten
Donker Groen
Indigo Blauw
 In de loop van 2018 zagen we al de opkomst van wat nieuwe tinten zoals geel, donker blauw, groen en warm rood. Deze tinten blijven we dus zien in het komende jaar,
alleen worden de combinaties vooral wat spannender en gewaagder. Goud messing en brons zijn echt de accentkleuren die terug komen in de materialen. De combinatie van deze materialen met de warme natuur kleuren vormen de perfecte match voor 2019!


Wandpanelen

De wandpanelen van M-Wall Home kunnen dus de komende maand niet wachten op een nieuw likje verf om ze helemaal klaar te maken voor 2019! Want ook op het gebied van materiaal, passen de wandpanelen perfect in het nieuwe interieur plaatje.
Volgende blog hierover meer!


Wil je in tussentijd meer informatie over het overschilderen van je panelen, de juiste kleurkeuze of was je nog niet eerder overtuigd en wil meer informatie over het aanschaffen van de panelen? Neem dan gewoon even contact op met ons! 

Populaire producten