MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Stijl | Interieur trend III 2019

14 november 2018
Volgens ons is er maar een perfecte woonstijl, namelijk jouw eigen stijl!
Toch zijn er genoeg trends in te vinden voor 2019.
 

Combinaties

Zoals ook in onze blog over kleur naar voren is gekomen, mogen de combinaties in huis wat spannender worden gemaakt, wat kleurrijker.  Minimalistisch gaat een beetje uit de mode, het is niet spannend genoeg.
We gaan steeds meer kitscherige invloeden zien in het interieur. Zoals een ornament van een romeinse man of vrouw, zuilen of baden op tijgerpootjes. Mega eye-catchers voor in huis, niks is te gek, zolang je het zelf maar mooi vind.


 

Thema's

Wat we ook veel gaan zien zijn thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een filmset, een boetiek hotel, een reis thema doorgevoerd in huis vol spullen uit andere landen en culturen die je zelf hebt verzameld, alles kan!
 

Materialen

Als we gaan kijken naar de materialen zien we veel leer, gekleurd glas en dat in combinatie met natuursteen of messing. Vooral natuursteen maakt z’n comeback en is de must-have voor 2019. Vooral het echte marmer. 
Op het gebied van stoffen, zien we vooral de velours stoffen in het interieur verschijnen.
En qua decoratie blijven planten hip en onmisbaar.We hopen je met deze blog weer een boost aan inspiratie te hebben gegeven.. Tot de volgende!


 
Populaire producten