MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Thorwback - 2017

12 december 2018
Elk jaar worden de nieuwe woontrends met grof geweld de wereld in gebracht. 
Altijd leuk om inspiratie op te doen maar het beste interieur blijft jouw eigen interieur, met jouw eigen stijl. 
In het komende jaar is niks te gek qua inrichting, alles kan, alles mag. Een mengelmoes van verzamelde trends uit de afgelopen jaar? Geen probleem!
 
Ben je ook zo benieuwd wat eigenlijk de trends zijn geweest van de afgelopen 2 jaar en dat ten opzichte van komend jaar? Wij gaan in deze blogs jullie geheugen even opfrissen en wie weet, misschien doe je nog wat inspiratie op voor je eigen mix van trendy en “retro”
 
We beginnen in deze blog met een kort overzichtje van de interieurtrends uit 2017.
Wat ons betreft een complete stijl die ook perfect past in je 2019 interieur.


 

2017 Een mix van rust en emoties. 

‘Haal de natuur in huis’ begon in 2017 een beetje in het interieur door te dringen. Een van oorsprong landelijk woonstijl met veel ‘greige’ tinten (een grijs-beige mix), natuurlijke materialen op vloer en wanden zoals leemstuc, leisteen en brede vloerdelen van vergrijsd hout. Meubilair voornamelijk strak en stoer en vaak gecombineerd met opvallende accessoires.
 


Andere woontrends die we tegen kwamen in 2017 waren Luxe en Ambacht met luxe materialen en vooral comfort.   
Qua kleuren in deze trend zagen we veel zachte kleuren, natuurlijk maar warm. De echte pasteltinten verdwenen langzaam in 2017 en maakte steeds meer plek voor wat meer warmte. 
Warm roze maakte zijn intreden in het kleurenpallet net als de kleuren mosgroen, grijsblauw en verschillende bruintinten
 
Een van de andere opkomende woontrends van 2017 laat een compleet ander beeld zien. We hebben het over Colorblocking. Het knallen met felle kleuren. Lef tonen. Contrast creëren.


We hebben in 2017 ook verschillende Blogs geschreven over bovengenoemde trends, dus als je het leuk vindt, zou ik gewoon even terug lezen!

https://www.mwallhome.nl/blog/


 
Populaire producten