MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Vooruitblik op 2018

4 oktober 2017

Oktober woonmaand

Dit is de maand waarin we na de zomerperiode weer meer binnen zijn, het weer veranderd en het wordt weer vroeger donker. We gaan bewust of onbewust nadenken over ons interieur. Vele kijken uit naar knusse avonden op de bank of gezellig eten en borrelen met vrienden aan tafel, maar is het huis nog wel sfeervol genoeg? En voldoet de huidige indeling? Misschien ben je toe aan iets anders.

What’s new

Veel fabrikanten gebruiken deze maand dan ook om de nieuwe collecties te lanceren en
stukje bij beetje worden de interieurtrends kenbaar gemaakt. Wij als M-Wall hebben in de aanloop naar deze maand dan ook niet stilgezeten en zijn op zoek gegaan naar de nieuwste interieurtrends. In de komende weken staan we ieder week even stil bij een nieuwe trend.
Deze week starten we met de eerste trend;
 

Colour blocking met Wandpanelen

Misschien heb je er al over gehoord, of over gelezen, de nieuwe trend colour blocking.
Het afgelopen jaar stond het interieur voornamelijk in het teken van een wereldwijs ook wel volwassen interieur.
In 2018 mag het allemaal wat speelser, wat vrolijker en met lef.
Felle, uitgesproken kleuren. Een typisch voorbeeld van deze trend zijn felle kleuren naast elkaar, in grote vlakken in je interieur. Je moet hier natuurlijk wel een beetje lef voor hebben, wil je dit door voeren in huis.
Vind je de trend heel leuk maar ben je nog een beetje terug houdend? Dan kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een van onze wandpanelen te monteren en af te werken in een felle kleur. Ben je uitgekeken op de kleur? Dan schilder je deze gewoon over.
 
Je kunt dit heel leuk doen met het paneel Drops, deze heeft een afmeting van 100 x 100 cm en door z’n speelse design, sluit deze goed erg goed aan in het nieuwe interieur.
 
Ook geeft het een mega leuk effect als je bijvoorbeeld 4 panelen kiest van de Waves, Brix of de Wind (afmeting 50 x 50 cm). Je kunt deze dan als een blok, van 4 tegen elkaar aan monteren of je kiest ervoor ze langs elkaar te plaatsen, met een paar cm er tussen.
 
Houdt de basis van je interieur in ieder geval altijd rustig, zodat de kleuren er meer uitspringen.


Doe wat bij jou past
Vind je het moeilijk om te kiezen welke kleur het beste bij jou past en mooi staat in je interieur, maak dan van de voren een moodboard.
Kies gewoon wat je leuk vindt, denk niet te veel na, je zult op het einde zien dat er toch een lijn inzit. Dit kan je helpen bij het kiezen van de kleuren.
 
Kom je tot de conclusie dat je beelden kiest zonder deze felle kleuren, dan is het colour blocking misschien niet voor je weg gelegd, of juist op een andere manier iets voor jou.
 
Je kunt namelijk ook heel leuk colour blocken met een “ton sur ton” palet. Gebruik verschillende tinten maar in dezelfde kleur, met dezelfde ondertoon.Deze kleurkeuzes zijn eenvoudig te kiezen, door simpelweg een stalenwaaier van een verffabrikant te halen, in de kleur die jou het meest aanspreekt.
De kleuren op het staatje hebben allemaal een andere tint maar hebben dezelfde ondertoon, hierdoor kan je de plank niet mis slaan!
 
Kijk in ons collectie overzicht naar de wandpanelen en misschien vind jij wel het juiste design voor jouw colour blocking.
 
Mocht je meer informatie willen hebben of heb je hulp nodig bij je keuze, neem dan gewoon even contact op!
 
 
 
 
 
 
Populaire producten