MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Vooruitblik op 2018 // Geometrie wandpanelen

11 oktober 2017
Vorig jaar zagen we het ook al, maar de geometrische en grafische vormen en prints mogen ook in 2018 echt niet ontbreken. De trend die we vandaag beschrijven is niet een geheel nieuwe trend, maar wel eentje die veel duidelijker naar voren komt in 2018. Vorig jaar zagen we de geometrie trend voornamelijk in kleine accessoires, in 2018 kunnen we helemaal los.
 
Van kinds af aan leerden we het al; driehoeken, cirkels, ruitjes, vierkanten en rechthoeken. Het zijn de meest eenvoudige vormen die we kennen, maar in huis kunnen we hier zo veel mee bereiken.
Het klinkt allemaal mega simpel maar deze vormen zorgen voor diepte en een bijzonder 3D effect in je woonkamer.
 

Vandaag geven we je wat inspiratie rondom deze trend.

 Door het brede aanbod rondom deze trend is het fijn dat je de impact van geometrie in huis, zo groot kan maken als je zelf wilt. In onze zoektocht zijn we verschillende accessoieres tegengekomen.  Let wel op dat je met het aanschaffen van nieuwe accesoiers ook wat andere items opbergt. Wij komen namelijk geregeld een overload aan accessoires tegen, dit voelt vaak rommelig en wat onrustig. Kies je favorieten items en combineer deze met je nieuwe accessoires.
 


Met het zicht op 2018 zijn nog veel meer mogelijkheden ontstaan om geometrie aan je interieur toe te voegen. De trend komen we overal tegen en blijft niet beperkt tot kleine accessoires.
Het aanschaffen hiervan is gemakkelijk maar let op, de impact hiervan is vele malen minder dan met de aanschaf van grotere elementen

Impact

Veel tapijt fabrikanten spelen in op deze trends en ontwikkelen vloerkleden met geometrische vormen. Het klinkt misschien meteen heel druk maar zorg ervoor dat je kiest voor de juiste print en de juiste kleur. Laat een van de kleuren uit je karpet terug komen op je wand en je zult verstelt staan van de impact en het resultaat.
 

Geometrische wandpanelen

Wandpaneel Brix sluit perfect aan bij de geometrische trend. Kies een lege wand, in de buurt van je karpet of juist aan de andere kant van de woonkamer, dat maakt niet uit. Plaats de panelen over de gehele wand, of kies voor een klein stukje.
Door de wandpanelen over te schilderen in een van de kleuren uit je karpet, trek je de trend door van vloer tot wand maar op een rustige manieren. Je kunt eenvoudig een nieuwe sfeer creëren in huis, lowbudget en je bent helemaal klaar voor 2018!Je kunt ook eenvoudig een proefstaaltje van de Brix of een ander wandpaneel bij ons aanvragen. 
Mocht je andere vragen hebben, neem gerust even contact met ons op! 
Populaire producten