MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

13 februari 2018

Wandpaneel Sand
 

Wij zijn zelf helemaal fan van de 3D wandpanelen.
Je kunt heel eenvoudig je interieur op een simpele wijze, een geheel nieuwe uitstraling geven door het toepassen van de wandpanelen.
 
Om jullie een beter beeld te geven van het karakter van onze designs en te laten zien hoe de wandpanelen in diverse woonstijlen overkomen, gaan we in de komende 6 weken, iedere week een blog schrijven over een van onze wandpanelen uit de collectie.
 
Tot voorkort werden wandpanelen het laatst gespot in de jaren ’90, maar zijn nu weer terug van weggeweest, in alle vormen, maten en in de kleur die je zelf wilt. Je schildert ze namelijk zelf, passend bij jouw interieur.
 
Er wordt geëxperimenteerd met de afmetingen, reliëf en designs om een extra chique of juist stoerder effect te creëren.
 

Maar welk wandpaneel past nou het beste bij jouw stijl??
We hopen jullie in de komende week een boost van inspiratie te geven! We starten deze week met paneel Sand, dit is meteen het paneel dat deze maand in de SALE is.
 
Het design van de Sand is niet dominant aanwezig maar geeft afhankelijk van de afwerking een verrassend warm, chique of modern effect. En het paneel heeft een afmeting van 62,5 cm x 80 cm
 

Een woonstijl wordt vaak gekenmerkt door de keuze van materialen, vormen maar voor het grootste deel door kleur. Het is verrassend leuk te zien hoe wandpaneel Sand toe te passen is, in de verschillende woonstijlen. Je zult zien dat de sfeer van het paneel afhankelijk is van de afwerking en de toepassing.  Is wandpaneel Sand ook jouw favoriet? Kijk dan voor meer informatie in onze webshop of vraag eenvoudig een proefstaaltje aan van dit design! 
Populaire producten