MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

20 februari 2018

Wandpaneel Brix

 
Zoals vorige week al kort beschreven, kun je heel eenvoudig je interieur op een simpele wijze een geheel nieuwe uitstraling geven door het toepassen van M-Wall Home wandpanelen. Om jullie een beter beeld te geven van het karakter van onze designs en te laten zien hoe de wandpanelen in diverse woonstijlen overkomen, gaan we in de komende 6 weken, iedere week een blog schrijven over een van de wandpanelen uit onze collectie.
 

Maar welk wandpaneel past nou het beste bij jouw stijl??

Vorige week hebben we geschreven over wandpaneel Sand. We hopen dat we jullie een beter beeld hebben gegeven van dit wandpaneel en de mogelijkheden van de toepassing.
 
In de komende week gaan we je weer boost van inspiratie geven over een ander design, wandpaneel Brix. 
We geven je inspiratie van wandpaneel Brix in de volgende woonstijlen:
  • Retro
  • New York City Loft
  • Lodge look
 

Wandpanelen Retro Interieur
 Wandpaneel Brix, een van de wandpanelen met een Urban Design dat in iedere ruimte goed toe te passen is. Door de rechthoekige structuur van dit wandpaneel geeft het je interieur een stoere en wat robuustere uitstraling. Past perfect in het trend plaatje. Het paneel heeft een afmeting van 50 x 50 cm.

 
Waarschijnlijk associeer je dit paneel direct met een wat robuuster interieur, urban of industrieel. Door het paneel af te werken in een kleur uit jouw favoriete woonstijl zal je zien dat het karakter van het paneel kan veranderen.
 

Wandpanelen NYC Loft


 

Wandpanelen Lodge Look

Is wandpaneel Brix ook jouw favoriet? Kijk dan voor meer informatie in onze webshop of vraag eenvoudig een proefstaaltje aan van dit design!

 
 
Populaire producten