MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

7 maart 2018

“Colors speak louder than words” 

Deze week een nieuwe blog in het kader van wat is jouw stijl?
We zijn een aantal weken geleden gestart met het schrijven van iedere week een nieuw blog over de verschillende wandpalen uit de collectie. Om een beter beeld te geven van het karakter en te laten zien hoe de wandpanelen in diverse woonstijlen overkomen.
 
We hebben inmiddels een blog geschreven over wandpaneel Sand en Brix en hebben besloten om deze week even wat verder in te gaan op de kleuren die in de verschillende woonstijlen voorkomen.
 
We gaan je ook deze week, weer een boost van inspiratie geven:) en hopen je een beetje te kunnen helpen, met het kiezen van de juiste kleur voor jouw wandpanelen.
 
Het begint allemaal bij het zoeken naar inspiratie (op bijvoorbeeld Pinterest) over de verschillende woonstijlen. Er zijn inmiddels tal van verschillende woonstijlen; landelijk, klassiek, industrieel, Boho, Scandinavisch, strak….
 
Maar welke stijl past eigenlijk het beste bij jou?
 

Woonstijl Basic

Grijs, Wittinten, zwart accenten / Rechte lijnen / Hout, beton en linnen materialen / Strepen of grafische prints.

 


Woonstijl Industrieel
Metaal, beton, canvas, en hout / Strak en pragmatisch design / Grafische dessins als letters, typografieën en stempels.

 


Woonstijl klassiek
Puur, Canvas / Klassieke vormen van robuust tot rank / Houten materialen en luxe stoffen als fluweel, linnen en doorleefd leer / Geen dessins, ton sur ton.

 

Je ziet dat een woonstijl wordt gekenmerkt door de keuze van materialen, vormen maar voor het grootste deel door kleur. Geen zorgen dus als de stijl waar je op valt, mijlen ver staat van je eigen interieur. Zoek uit wat in de gekozen stijl juist het meeste aanspreekt en let dus vooral op de toegepaste kleuren!
 
In onderstaand moodboard, laten we je zien hoe 2 woonstijlen die mijlen ver van elkaar afstaan, juist heel leuk worden gecombineerd, door de basis van het industriële met de toevoeging van kleuren en materialen uit de bohemien woonstijl.

Boho vs. Industrial


Kleur geeft leven aan je huis en is voor een groot deel bepalend aan de sfeer en de uitstraling van je interieur.
 
Bekijk welke kleuren uit de gekozen woonstijl het beste bij jou past en het beste in je interieur te verwerken zijn. Kussenhoezen voor de bank zijn gemakkelijk te vervangen maar hiermee alleen, creëer je geen sfeer.
 
Voor een bijzondere item, kies voor de M-Wall wandpanelen en werk je deze af in de door jou gekozen nieuwe kleur. Door een nieuwe kleur door te voeren op één wand of een gedeelte hiervan, krijgt deze kleur veel meer waarden in je interieur.

Mocht je vragen hebben, of wil je hulp met het maken van de juiste keuze. Neem dan gerust even contact met ons op! 
 
 
 

Populaire producten