MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

14 maart 2018

Wandpaneel Drops

Een aantal weken geleden zijn wij gestart met het bloggen over de wandpanelen uit de collectie. Iedere week schrijven wij een nieuwe blog over een van de wandpanelen.
We proberen een beter beeld te geven van het karakter van de designs en laten je zien hoe de wandpanelen in diverse woonstijlen overkomen.
 
In de blog van vorige week hebben we je laten zien hoe een woonstijl wordt gekenmerkt door kleur, om je een beetje op weg te helpen met het kiezen van de juiste kleur voor jouw wandpaneel. Kleur geeft leven aan je huis en is voor een groot deel bepalend aan de sfeer en de uitstraling van je interieur
 
Deze week laten we je zien hoe wandpaneel Drops, op verschillende manieren toe te passen is en het karakter spreekt in twee totaal verschillende woonstijlen
 
We hebben bewust gekozen om dit paneel deze week uit te lichten, aangezien wandpaneel Drops deze hele maand verkrijgbaar is voor € 19,95 per m2!
 

Het karakter van het 3D Wandpaneel

Drops heeft een eigenwijs design, dit komt onder andere door de afmeting van 100 x 100 cm. Dit paneel is wel echt een eyecatcher. Je hoeft ook niet meteen je gehele wand te bekleden, een paar panelen Drops achter bijvoorbeeld de bank, of op een vrije muur in huis, geeft ook meteen uitstraling.
 
Een interieurtrend waar wij dit wandpaneel veel tegenkomen, is in het nieuwe colour blocking. Misschien heb je er al over gehoord of over gelezen. Felle, uitgesproken kleuren naast elkaar in grote vlakken in je interieur. Je moet hier natuurlijk wel een beetje lef voor hebben, wil je dit door voeren in huis.
Vind je de trend heel leuk maar ben je nog een beetje terughoudend? Dan kun je ervoor kiezen om een 3D wandpaneel te monteren en af te werken in een felle kleur. Ben je uitgekeken op de kleur? Dan schilder je deze gewoon over.
 

Colour blocking


 

Zwart-Wit Intererieur 

Een totaal tegenovergestelde woontrend is het zwart wit interieur. Je ziet hoe het karakter van het wandpaneel veranderd.We hopen je met deze blog een beter beeld te hebben gegeven van wandpaneel Drops.
Mocht je meer inspiratie foto’s willen zien, kijk dan in onze webshop!
 
Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Populaire producten