MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

28 maart 2018

Wandpaneel Flux

Je kunt heel eenvoudig je interieur op een simpele wijze, een geheel nieuwe uitstraling geven door het toepassen van M-Wall Home 3D wandpanelen. Er wordt geëxperimenteerd met de afmetingen, reliëf en designs om een extra chique of juist stoerder effect te creëren.
 
Maar welk paneel past nou het beste bij jouw stijl??
 
Om jullie een beter beeld te geven van het karakter van onze designs en te laten zien hoe de wandpanelen in diverse woonstijlen overkomen, gaan we je deze week een boost van inspiratie geven over wandpaneel Flux.

Met het 3D wandpaneel Flux creëer je een hele andere uitstraling dan met de andere wandpanelen, bijvoorbeeld Brix. Hierover hebben we een aantal weken geleden geschreven in onze blog.
Beide Designs zijn strak en kunnen zorgen voor een retro uitstraling in het interieur. Maar het karakter van het paneel is totaal anders. Wandpaneel is Flux heeft een golvende structuur maar wordt door de afwisseling in het reliëf, heel erg dynamisch.
 
Een strakke uitstraling creëer je door het 3D wandpaneel af te werken in een hele donkere tint. We laten je dit zien bij de woonstijl Denim Drift. Je zult zien dat het paneel een totaal andere uitstraling krijgt wanneer je deze in een natuurtint afgewerkt, zoals bij de woonstijl Natural Living. 

De afmeting van wandpaneel Flux is 62,5 x 80 cm.
 
We geven je deze week inspiratie in de volgende woonstijlen:
 

Denim Drift

Alles in deze woonstijl gaat gepaard met kleur. Het is een opvaller maar tegelijkertijd ook een kleur die een ruimte mysterieus kan maken, knus en interessant.
Combineer deze blauwgrijze tint met bijvoorbeeld andere blauwtinten voor meer diepte, grijs voor meer neutraliteit of een donkere kleur voor nog meer contrast. Houtsoorten en neutrale kleuren zoals beige gaan goed samen met de nieuwe kleur.


 

Puur, the Natural Living

Woonstijl Puur is fris, tijdloos en no-nonsense. Eenvoud in haar puurste vorm.
Wit, grijs en naturel voeren de boventoon. Meubilair is strak en stoer, en stralen rust uit.
Dat is komt voor een groot deel uit de karaktervolle materialen zoals hout en beton en door haar rustige kleurstelling. We hopen je met deze blog een beter beeld te hebben gegeven van wandpaneel Flux.
Mocht je meer inspiratie foto’s willen zien, kijk dan in onze webshop!
 
Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


 
Populaire producten