MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

4 april 2018

Wandpaneel Waves

Vandaag in onze blog schrijven we over een nieuw design uit de collectie, wandpaneel Waves.
Om een beter beeld te schetsen van het karakter en te laten zien hoe wandpaneel Waves in diverse woonstijlen overkomt, geven we je deze week weer een boost aan inspiratie.
Het gevoel dat je krijgt van wandpaneel Waves is voornamelijk rust. Het is een recht design, strak en symmetrisch. Ondanks het rustige karakter geeft het paneel na het plaatsen wel iets heel unieks in de ruimte. 

Wandpaneel Waves is een van de designs die heel goed op 2 manieren te plaatsen is. Horizontaal om de het optisch breder te maken en verticaal om het optisch hoger te laten lijken. De afmeting van wandpaneel Waves is 50 x 50 cm.
 
We geven je deze week inspiratie in de volgende woonstijlen:
 

A touch of gold

Dat goud weer helemaal terug komt wisten we al een tijdje, maar dat we het daadwerkelijk ook mooi en leuk gingen vinden beseffen we ons nog niet zo heel lang. Glinsterende afwerkingen, fonkelende details, glanzende stoffen. Bij goud denk je al snel aan weelderige barok-interieurs en over-de-top bling-bling. In de jaren 70 was goud, naast messing en brons, populair. Momenteel zien we de golden touches overal terug komen, ook in de juist minimalistische interieurs.
 


Een voorbeeld is the Scandinavian reinvented
Roze en goud in Scandinavische interieurs vormen een rustig en harmonieus geheel met grafische gouden patronen en de juiste balans in kleurgebruik


Black & White Interirior

Zwart en wit zijn een tijdloos duo; of het nu gaat om fashion, interieur of design. De krachtige combinatie en het sterkte contrast zorgt voor een echt statement in je interieur. Als je denkt dat een zwart/ witte inrichting kil maakt, heb je het helemaal mis. Het is waar dat deze kleuren alleen geen warmte uitstralen, maar als je het gaat combineren met bijvoorbeeld hout of een groene touch uit planten, krijgt het veel meer warmte. Je kunt eigenlijk de zwart/wit combinatie in alle interieur-stijlen toepassen.
We hopen je met deze blog een beter beeld te hebben gegeven van wandpaneel Waves.
Mocht je meer inspiratie foto’s willen zien, kijk dan in onze webshop!
 
Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


 

 
Populaire producten