MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar het overzicht

Wat is jouw stijl?

11 april 2018

Wandpaneel Wind
 

Vandaag in onze blog schrijven we weer over een nieuw design uit de collectie, wandpaneel Wind.
Om een beter beeld te schetsen van het karakter en te laten zien hoe wandpaneel Wind in diverse woonstijlen overkomt, geven we je deze week weer een boost aan inspiratie!
 
De naam van het wandpaneel verraad een beetje het effect wat je kunt verwachten en waarmee de meeste personen het vergelijken. Dit wandpaneel geeft een fris, modern maar toch rustig en warm effect. Ondanks het rustige karakter van het 3D wandpaneel Wind, brengt het juist veel dynamiek in de ruimte
 
De afmeting van wandpaneel Wind is 50 x 50 cm.


The Natural Living

Het leek ons leuk om deze woonstijl nog even uit te lichten, past ook goed bij de start van het voorjaar!
Deze, van oorsprong landelijke woonstijl gebruikt veel ‘greige’ (een grijs-beige mix), natuurlijke materialen op vloer en wanden zoals leemstuc, leisteen en brede vloerdelen van vergrijsd hout. Meubilair is strak en stoer, maar wordt gecombineerd met opvallende accessoires. Wandpanelen zoals de Wind en de Sand, passen perfect in deze stijl. Werk ze ook af in een ‘greige’ tint om eenheid te creëren
 

We weten inmiddels dat een woonstijl wordt gekenmerkt door de keuze van materialen, vormen en over het algemeen door kleur.  Geen zorgen dus als de stijl waar je op valt, mijlen ver staat van je eigen interieur. Zoek uit wat in de gekozen stijl juist het meeste aanspreekt en let dus vooral op de toegepaste kleuren en texturen.
 

Een mooi voorbeeld is de Modern Classics

Luxe, hoogwaardige afwerkingen. Chroom, staal en hout, glanzend, met een vleugje glamour in de vorm van goud- en zilvermetallics. We hebben je al eerder kennis laten maken met deze stijl, in een ander kleurenpalet.

In tegenstelling tot vele andere stijlen, draait deze strak-elegante woonstijl niet om kleuren. Deze zijn bescheiden en zelf in te vullen, donker of juist licht.

Deze week kiezen we voor de lichte variant. Je zult zien dat het voornamelijk draait om de texturen.
Denk aan Velvet, leer en luxe stoffen. Wandpanelen met lijnen zoals de Wind en Waves  zorgen voor een indrukwekkende toevoeging.


We hopen je met deze blog een beter beeld te hebben gegeven van wandpaneel Wind.
Mocht je meer inspiratie foto’s willen zien, kijk dan in onze webshop!
 
Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


 
 
Populaire producten