MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop

Disclaimer

Deze website is onderdeel van M-Wall B.V.. Wij streven er continue naar om onze websites zo actueel mogelijk te houden en te controleren op juistheid van informatie. Desondanks kunnen wij fouten in de informatie die wij verschaffen niet uitsluiten. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van onze websites en de daarop verstrekte informatie.
De informatie op onze websites wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De aangeboden producten en of materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van M-Wall B.V.. De websites van M-Wall B.V. en zijn sub-ondernemingen kunnen Link's naar andere websites bevatten. Deze gelinkte sites vallen niet onder de controle van M-Wall B.V. en vallen dus ook niet onder de verantwoordelijkheid van M-Wall B.V.. Mogelijke gevolgen van informatie overdracht, die schadelijk of kwalijk van aard kunnen zijn, veroorzaakt door deze gelinkte sites, zijn dan ook niet verhaalbaar op M-Wall B.V. en zijn nimmer de intentie van M-Wall B.V..
De informatie op de websites van M-Wall B.V. mag zonder schriftelijke toestemming door M-Wall B.V. op geen enkele wijze worden overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of verspreidt. Op alle websites van M-Wall B.V. en zijn sub-ondernemingen geldt deze privacy policy / disclaimer. In alle gevallen is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen
M-Wall B.V. behoudt zich het recht voor om de aangeboden informatie op onze websites, inclusief de tekst van deze privacy policy en disclaimer, ten alle tijden te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij adviseren daarom regelmatig na te gaan of de informatie die wordt aangeboden op onze websites, met inbegrip van onze privacy policy en disclaimer, is gewijzigd.

Vragen en feedback
Heeft u vragen over ons privacy beleid en/of disclaimer, neem dan gerust contact met ons op:

M-Wall B.V.
info@mwallhome.nl
KVK nr: 52273075
BTW nr: NL850372033B01
 
Populaire producten