MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop Keurmerk webwinkel

Garantie en Klachten

Klachten:
Ondanks onze kritische controle voor verzending van uw bestelling, kan het altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
We raden U aan om klachten binnen 24 uur na ontvangst van de door u bestelde goederen eerst bij ons kenbaar te maken, door te mailen naar info@mwallhome.nl of tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen via +31.(0)40-2927950.
Wij zullen dan spoedig contact opnemen om uw klacht op te nemen en een passende oplossing aan te bieden.
Mocht onze aangeboden oplossing niet wenselijk zijn, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.
Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het U vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 
 
Garantiebepalingen:
Conform artikel 15 uit onze algemene voorwaarden zijnde onderstaande garantiebepalingen van toepassing;
 15.1 M-Wall B.V. verzekert de klant van een kwalitatief hoogstaand product. M-Wall B.V. garandeert de klant dergelijke kwaliteit conform overeengekomen specificaties. Bewaar uw factuur zorgvuldig als bewijs van aankoop. Mogelijke klachten ontstaan door niet zorgvuldige omgang met de producten in het algemene en of verkeerde applicatie en/of onderhoud, worden van deze garantietermijn uitgesloten.
15.2 Als algemene garantiebepaling gaan wij van een rechtmatig gebruik uit waarvoor dit product bestemd is. Alle andere toepassingen als ook het niet opvolgen van de gebruikelijke verwerkingsmethodieken sluiten iedere aansprakelijkheid uit.
Tijdens de garantieperiode wordt een afschrijving over de garantieperiode binnen het lopende jaar gehanteerd.
15.3. De garantie dekt alléén de vervanging van de geleverde Producten. Van garantie zijn uitgesloten de vervolg-, verwerkings-, of verwijderingskosten evenals aansprakelijkheden tegenover derden en of hun eigendommen (producten). De vervanging zal gebeuren door gelijkwaardige Producten, zover beschikbaar op het ogenblik van vervanging. Hierbij dient u rekening te houden dat afhankelijk van trendbewegingen in de markt kleur als ook samenstellingen/afmeting kunnen variëren van het voorheen geleverde producten.
15.4 Uitgesloten van deze garantie is normale slijtage, foutieve applicatie en of gebruik van de Producten, onaangepast gebruik, beschadiging, of andere door buitenaf toegebrachte beschadigingen.
15.5 Bij een geschil voortvloeiend uit deze garantie kan elk van de partijen een beroep doen op een onafhankelijke deskundige welke een bindend advies uit zal brengen. De kosten van dit advies komen voor rekening van de in het ongelijk gestelde partij. Wanneer deze clausule wordt toegepast dienen deze kosten vooraf schriftelijk te worden overeengekomen tussen beide partijen.
Populaire producten