MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop

3D Wandpanelen in je Kantoor

De continue ontwikkelingen van bedrijven, heeft ook betrekking op de inrichting van de kantoorruimtes.
Door trends zoals “Het nieuwe werken” en een “Clean Desk” is het goed om altijd scherp te blijven wat de nieuwe ontwikkelingen zijn, en hoe zich dit vertaalt in kantoorinrichtingen.


Trends

Er wordt binnen bedrijven steeds meer aandacht besteedt aan duurzaamheid. Van duurzaam ondernemen tot het produceren van duurzame producten.
Maar ook binnen het kantoorinterieur wordt er steeds vaker naar duurzaamheid gezocht. Duurzame kantoorinrichting is bijvoorbeeld kantoormeubilair waarin alleen natuurlijke materialen zijn verwerkt of meubilair wat volledig organisch afbreekbaar is.
Een goed voorbeeld zijn onze wandpanelen. Een sfeervolle wand, volledig geproduceerd uit duurzame materialen. Een unieke eyecatcher met een duurzaam verhaal.
 
Het nieuwe werken blijft ook in ontwikkeling. De werkomgeving dient zo flexibel mogelijk te zijn en dient de mogelijkheid te bieden voor een optimale werkhouding. 
Daarnaast ontstaat die nieuwe trend waarbij de werkplekken ook flexibel ingezet kunnen worden. Bureaus welke verplaatst kunnen worden, maar ook de akoestische wanden is hierbij een belangrijk element. De ruimtes kunnen gemakkelijk herschikt worden.
Onze wandpanelen worden veel gebruikt op mobiele scheidingswanden om de akoestiek te verbeteren. Het geluid wordt hierdoor niet weerkaatst maar optimaal geabsorbeerd.
In een mum van tijd kan je een gedeelte van de kantoortuin ombouwen tot optimale vergaderruimte. 

Werken waar, wanneer en hoe je dat wilt. Aanwezig zijn en uren maken is niet meer wat telt; het gaat om de output die je levert. Organisaties die Het Nieuwe Werken hebben doorgevoerd, stellen medewerkers bijvoorbeeld in staat vanuit huis te werken. Of zelf hun werktijden te bepalen.

De werkplek thuis is ook niet onopgemerkt gebleven op de internationale interieur & woonbeurzen in Milaan en Londen. Vele verschillende soorten bureaus, speciaal ontwikkeld om vanuit huis te werken worden daar door designers gepresenteerd.
 
Dagelijks komen wij bij onze klanten over de vloer en zien hoeveel tijd en aandacht zij hebben besteed aan het kantoor. Maar hoe zorg je er nu voor dat je met Het Nieuwe Werken, ook thuis het comfort hebt van je kantoor?
 

Ruimte

Om je goed te kunnen concentreren, adviseren we je om op zoek gaan naar een ruimte of plek in huis waar je je eigen werkplek maakt. Of dit nu in de woonkamer, op zolder of in de keuken is, het maakt niet uit. Zorg ervoor dat je werkplek afgesloten kan worden als het werk gedaan is of de werktijd voorbij is. Zo voorkom je dat het werk constant in het zicht is. Als je geen extra werkkamer hebt, kan je bijvoorbeeld in je huiskamer een afsluitbare kast te plaatsen. Zo creëer je een fijne thuiswerkplek, die prima opgaat in de huiselijke sfeer van de woonkamer.
 
Bedenk wat je prettig vindt om aan te werken, wil je een groot, klein of mobiel bureau, er zijn mogelijkheden genoeg. Kies waar jij het prettigste aan kunt werken. Het hoeft niet meteen een heel duur bureau te zijn, je kunt eenvoudig met twee planken en een stel schragen een perfect bureau creëren.


 

Productief

Iedereen heeft zo zijn productieve en minder productieve dagen, of je nu thuis of op kantoor werkt. Toch hebben we dit zelf meer in de hand dan we beseffen. Een goede productieve dag, begint met een goede werkplek. Voor werkgevers en medewerkers een belangrijk punt van aandacht. Het begint namelijk bij een opgeruimd bureau. Onderzoek heeft uitgewezen dat het inrichten van je bureau direct invloed heeft op jouw productiviteit.
 
Zelfs de simpele dingen, als pennen of elektronica, kan je beter niet om je heen hebben liggen. Berg dus al het schrijfwaar dat je niet of nauwelijks gebruikt op. Ditzelfde geldt voor snoeren, elektronica en opladers. Leg alleen de veel gebruikte items dichtbij.
 
Opbergdozen en ladekasten zijn ideaal, niet alleen praktisch, ze maken je werkplek ook meteen een stuk kleurrijker. Kies voor kleur dat aansluit op je interieur, zodat je er een leuke plek van kunt maken!
 

Comfort

Als je de hele dag achter je laptop zit is het belangrijk dat je goed zit, om bijvoorbeeld rugpijn te voorkomen. Zorg voor een goede bureaustoel en vergeet ook niet je bureau op de juiste hoogte af te stellen.
 
Goede verlichting; Dit is altijd belangrijk en vooral als je veel in de avonduren werkt. Zorg voor voldoende licht in en om je werkplek en hang bijvoorbeeld een mooie grote hanglamp op of kies voor een of meerdere bureaulampen.
 
Genoeg stopcontacten; Aan je laptop, printer of bijvoorbeeld je bureaulamp, overal zit een stekker aan of heeft op den duur tijd nodig om op te laden. Zorg daarom dat er voldoende stopcontacten om je werkplek heen beschikbaar zijn.

Sfeer en decoratie

Nu de basis van je thuiswerkplek klaar is, begint het leukste gedeelte: de aankleding. Je kunt het precies inrichten zoals jij wilt en maak het vooral persoonlijk. Verzamel spullen om je heen waar je blij van wordt zodat je vol motivatie en inspiratie kunt werken. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat kunst op kantoor niet alleen de creativiteit stimuleert, maar ook stress vermindert!
 

Gezonden planten

En niet zomaar planten. De Asplenium Crispy Wave bijvoorbeeld. Een klein, krachtig plantje, verbetert de luchtkwaliteit door CO2 om te zetten in zuurstof en verlaagt de hoeveelheid schadelijke stoffen uit de lucht. Het plantje ziet er dus niet alleen super hip uit. Het is ook nog eens hartstikke goed voor je. 


Akoestiek verbeteren met wandpanelen

En dat op een hippe manier! Een goede akoestiek is belangrijk, vooral als je regelmatig belt, muziek aan hebt, of andere gezinsleden thuiskomen.
Onze M-Wall Home wandpanelen zorgen voor een geluiddempend effect door de ruimte aan de achterkant van de wandpanelen. Door het reliëf aan de voorzijde, wordt directe geluidsweerkaatsing afgebroken. Geen klant of collega die je niet goed verstaat!
 
 
Welk wanpaneel zou jij het liefst gebruiken in je werkruimte? Kijk in ons collectieoverzicht en vraag een gratis proefstaal aan.
Populaire producten