MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar home

3D Wandpanelen in de Keuken

De keuken is een belangrijk ruimte in huis geworden. De keuken van vandaag wordt door alle gezinsleden voor vele doeleinden gebruikt en is een sociale ontmoetingsplek geworden.
Wat is er fijner dan met vrienden het glas te heffen, of kokkerellen als de kinderen een spelletje doen of hun huiswerk maken.We hebben de afgelopen periode een toename van 'aardse tinten en vormen' in keukens gezien met veel natuurlijke kleuren en met name meer warmte.
 
In alle interieurtrends vinden wij de keuken toch wel een moeilijke ruimte. Want in tegenstelling tot alle andere ruimtes in huis, is functionaliteit toch wel het belangrijkste in de keuken. Je wilt het ook niet al te trendy maken, omdat je jarenlang van je keuken moet kunnen genieten. Ons advies is daarom ook, kies voor een keuken die je mooi vind en kleed de ruimte aan met trendy accessoires. 
De keuken wordt steeds vaker verbonden met de woonkamer. Het is de keuken waar je zowel kunt relaxen als kunt koken, met veel oog voor sfeer en comfort. Eventueel een ontbijtplekje of een bar waar vrienden of gezinsleden kunnen hanger, terwijl het eten wordt klaargemaakt.
 
Ook zien we de botanische trend zijn intreden doen in de keuken. Planten zijn immers nog altijd hot! Er komen steeds nieuwe praktische oplossingen voor kruidenpotjes om het groen in je keuken te halen.


Wandpanelen in je keuken 

Met de 3D wandpanelen van M-Wall Home geef je iedere keuken een bijzondere uitstraling.
Vaak geeft de afwerking van één enkele wand met de panelen al een volledig nieuwe beleving aan je keuken. Je speelt dus flexibel in op de nieuwste trends zonder meteen je hele keuken te vervangen!

Eenmaal de wandpanelen aangebracht, kun je kiezen om je eigen sfeer te creëren door een kleur naar keuze aan te brengen. Daarnaast kun je panelen in matte of hoogglans kleurstellingen afwerkingen. De nieuwe M-Wall Home 3D wandpanelen sluiten ook zeer goed aan bij de uitstraling van een industriële keuken. Denk hierbij aan de stoere RVS bladen, apparatuur en accessoires in combinatie met de M-Wall Home 3D panelen, op kleur afgestemd.
Dit alles samen maken van de keuken jouw eigen plek waar je graag vertoeft, alleen of in goed gezelschap!
 
Ook benieuwd of onze wandpanelen een goede toevoeging zijn in jouw keuken, vraag dan eenvoudig een proefstaaltje aan.
 
Populaire producten