MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar home

3D Wandpanelen in de Slaapkamer

De hedendaagse slaapkamer veranderd snel van vorm en uitstraling.
Deze krijgt steeds meer karakter en wordt een oase van rust waar men vaak even ontsnapt uit alle drukte in het dagelijks leven.
De inrichting en afwerking draagt sterk bij aan je welbevinden.
De samenstelling van stoffen, kleuren en verlichting geven snel de ambiance van een 5* hotelkamer.

M-Wall Home 3D wandpanelen geven jouw slaapkamer eenvoudig deze allure.
Denk bijvoorbeeld aan de wand achter het hoofdeinde van je bed of juist aan de tegenovergestelde wand.
Op deze manier transformeer je jouw slaapkamer eenvoudig in een de sfeer van een hotelsuite. Gewoon even weg in je eigen huis!

De eenvoudig te monteren wandpanelen zijn in iedere gewenste kleurstelling aan te passen.
Wil je na verloop van tijd weer eens iets anders, de kleur van de 3D wandpanelen pas je ook dan weer eenvoudig aan.

In de slaapkamer van tegenwoordig staat het gebruik van natuurlijke materialen centraal.
Breng bijvoorbeeld aan het hoofdeinde van je bed de M-Wall Home 3D wandpanelen aan.
Het is een simpele oplossing waarmee je in een handomdraai de totale uitstraling veranderd.
Je kunt er ook voor kiezen de M-Wall Home wandpanelen als een 'schilderij' boven het hoofdbord aan te brengen.
Je hoeft niet direct de gehele wand aan te passen maar met een aantal wandpanelen kan je al een hele leuke verassende uitstraling bereiken.

De slaapkamer is tegenwoordig niet meer ‘het vergeten kamertje’. De hedendaagse slaapkamer veranderd snel van vorm en uitstraling, krijgt steeds meer karakter en wordt een oase van rust waar men vaak even ontsnapt uit alle drukte in het dagelijks leven
 
Maar wat zijn nou de slaapkamer trends en hoe bereik je het juiste effect?
 

Less is more

Rust is belangrijk om goed in slaap te komen, daarom is het prettig als de slaapkamer rust uitstraalt.
Zorg ervoor dat er niet te veel in je slaapkamer staat, beperk het tot wat je nodig hebt. Op deze manier waarborg je de rust en voorkom je dat het een rommel wordt.
Gebruik de elementen die je in je slaapkamer nodig hebt, optimaal om een leuke sfeer neer te zetten.
Het is essentieel om een mooi nachtkastje te gebruiken. Dit is niet alleen erg handig om spulletjes in op te bergen, het is juist ook heel leuk qua styling. Je kunt er een mooi lampje opzetten, een plant, een vaas of een kaarsje. Dit vult de slaapkamer wat op en geeft het meteen wat meer sfeer.
 

Creëer rust met wandpanelen van natuurlijke materialen

Je slaapkamer krijgt meer rust wanneer je gebruik maakt van rustige kleuren, deze komen we veelal tegen in de natuur.
Zowel natuur kleuren als natuurlijke materialen kunnen je helpen om de rust te creëren. Denk aan hout, riet en bamboe. We houden van een aangename temperatuur is in de slaapkamer maar weten allemaal dat het niet fijn is om te slapen in een warmgestookte kamer te slapen, ook niet voor je gezondheid.
Warmte kun je ook op een andere manier toevoegen door bijvoorbeeld het wollen plaid. Als het koud wordt, trek je deze lekker over je heen.Een ander element dat je kunt toepassen is een vloerkleed.
Hoe fijn is het als je ’s ochtends je eerste voet op de vloer zet en deze meteen warm beland op een kleed en niet op een koude houten, beton of pvc vloer.
Welk type vloerkleed je kiest maakt niet uit. Je kan gaan voor een groot vloerkleed dat onder het gehele bed ligt, maar je kunt ook kiezen voor een klein kleedje naast het bed
 
Je ziet dat er steeds meer en vaker gekozen wordt voor een mooi hoofdbord aan het bed. Dit brengt rust en een geborgen gevoel. Als je kiest voor een boxspring kun je er vaak een bijpassend hoofdbord bij kiezen.

Wil je het hoofdbord juist laten afsteken bij je bed en meer sfeer toe passen, kies dan voor een aantal wandpanelen en plaats deze achter je bed. Dit geeft een warme sfeer en ziet er mega leuk uit!
 
Benieuwd geworden naar de verschillende designs van de wandpanelen, of gewoon even inspiratie op doen? Kijk dan in ons collectieoverzicht. â€‹
 
 
 

 
Populaire producten