MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop
Terug naar home

3D Wandpanelen in de Woonkamer

Wanneer je jouw huis of appartement gaat inrichten ben je vaak op zoek naar eigentijdse elementen.
Met de nieuwe collectie wandpanelen van M-Wall Home, wordt een eigentijdse productlijn geïntroduceerd met een unieke uitstraling, welke eenvoudig zelf aan te brengen is. 
De 3D wandpanelen van M-Wall Home kunnen na installatie volledig individueel worden afgewerkt in iedere gewenste kleurstellingen. Eén wand met M-Wall Home design panelen geeft een volledig nieuwe beleving aan je interieur!

Je kunt er ook voor kiezen om de wandpanelen neutraal (wit) af te werken en een bijzondere uitstraling te geven met lichteffecten.

Met de M-Wall Home 3D wandpanelen creëer jij je eigen authentieke uitstraling aan jouw interieur op een eenvoudige manier! 

Trends

Trendvolger of niet, onbewust bepalen de trends van dit moment toch wat we mooi vinden en wat niet.
Een van de trends die we de afgelopen tijd veel zijn tegengekomen, zijn de natuurlijke materialen.
Tijdloos en daarom ook erg populair. Voor designers en ontwerpers zijn in de afgelopen jaren veel meer mogelijkheden ontstaan door het gebruik van deze nieuwe materialen. Er komen steeds meer woonaccessoires, gemaakt van riet, grassen en bamboe. De materialen zijn ecologisch, sterk en gaan lang mee.
 
Een van deze grondstoffen, namelijk Bamboe, wordt gebruikt voor het maken van de M-Wall Home Wandpanelen. Het grote voordeel is dat de wandpanelen overschilder baar zijn, waardoor je op ieder gewenst moment in kan spelen op de kleur trends.
 
Een veel voorkomende vraag die wij tegenkomen is “ hoe krijg ik meer sfeer in mijn interieur?”
Men gaat vaak direct over op het kopen van nieuwe meubels en/of accessoires. Stop!
In de praktijk horen wij dan vaak dat men met deze nieuwe aankopen niet het verwachte resultaat bereikt en alsnog de sfeer, de rust of de warmte mist. Zonde!
 

Welke woonstijl past het best bij je?

Er zijn inmiddels tal van verschillende woonstijlen, zoek op Pinterest naar de stijl die eigenlijk het beste bij je past. Landelijk, klassiek, industrieel, Boho, Scandinavisch of strak?
Geen zorgen als de stijl waar je op valt, mijlen ver staat van je eigen interieur.
Zoek uit wat juist in de uitgekozen stijl, jou het meeste aanspreekt en let vooral op de toegepaste kleuren!
 
Kleur geeft leven aan je huis en is voor een groot deel bepalend aan de sfeer en de uitstraling van je interieur.
 

Maak een kleurenpalet

Bekijk welke kleuren uit de gekozen woonstijl het beste bij jou past en het beste in je interieur te verwerken is.
Kussenhoezen voor de bank zijn gemakkelijk te vervangen in een andere kleur ditzelfde voor het aanschaffen van kleine accessoires, let wel op, hiermee alleen creëer je geen sfeer.
Door de nieuwe kleur door te voeren op één wand of een gedeelte hiervan, krijgt deze kleur veel meer waarden en wordt het een geheel.
Voor een bijzondere toevoeging, kies voor de M-Wall Home wandpanelen en werk deze af in de door jou gekozen nieuwe kleur.

Benieuwd geworden naar de verschillende designs van de wandpanelen, of gewoon even inspiratie op doen? Kijk dan eens in ons collectieoverzicht. â€‹
 

Accessoires

We zien vaak dat mensen starten met het kopen van kleine accessoires als ze toe zijn aan iets nieuws. We komen dan ook geregeld een overload van accessoires tegen, dit voelt vaak rommelig en wat onrustig. Start met het halveren van deze kleine items. Kies je favorieten en combineer deze met grotere accessoires zoals een grote vaas, een plant, een poef of een lamp. Berg de overige accessoires goed op, zodat je in de toekomst nog eens gemakkelijk kunt afwisselen.
 

De indeling

Ga experimenteren met je indeling. Het kan natuurlijk niet in ieder huis, maar kijk eens of je de eethoek om kan wisselen met de zithoek. Wij hebben soms het gevoel dat men denkt zich te moeten houden aan ongeschreven regels, om meubels altijd tegen een wand te zetten. Experimenteer hier mee. Zet je eetkamertafel eens van de wand, of je bank wat meer in de ruimte. Je verwacht misschien dat het kleiner lijkt maar het tegendeel is waar. Je zult verbaasd zijn hoe veel ruimtelijker het aanvoelt.
 

De wandpanelen van M-Wall Home worden geproduceerd uit duurzame materialen en kunnen eenvoudige zelf worden aangebracht. Liever niet zelf doen? Neem dan gerust contact met ons op. 
 
 
Populaire producten