MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop

Installatie Wandpanelen

M-Wall Home design panelen zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Wanneer je de maten van de wand welke je wilt voorzien met design panelen hebt opgemeten, kun je eenvoudig in de webshop berekenen hoeveel verpakkingen je van het door jouw geselecteerde type design nodig hebt.

Als je M-Wall Home design hebt ontvangen volg je nauwkeurig de meegeleverde verwerkings instructies, alvorens je start met de verwerking.
Je hebt geen speciaal, maar enkel eenvoudig gereedschap nodig. Wanneer de M-Wall Home design panelen zijn aangebracht kun je ze afwerken in iedere gewenste kleurstelling naar jouw keuze. Van eenvoudig muurverven tot en met hoogglans lakken. Bijna alles is mogelijk. Volg ook hiervoor de meegeleverde installatie handleiding op en vraag advies aan je verfleverancier voor een optimaal resultaat!

Je kunt de verwerkingsinstructie ook hier downloaden

Heb je geen zin om de panelen zelf aan te brengen, neem dan contact met ons op voor een passende offerte waarbij wij of een van onze partners de installatie voor je verzorgen.
Tip: In het algemeen worden de M-Wall Home design panelen met een latex muurverf op kleur naar jouw keuze afgewerkt. Het voordeel is dat je je wand ook weer eenvoudig een andere uitstraling kunt geven door de panelen opnieuw in een andere kleur tint over te schilderen! Zo krijg je eenvoudig een totaal nieuwe uitstraling!


Tip: Mocht je een bijzonder effect willen, werk de M-Wall Home Design panelen in een neutrale tint af en plaats een richtspot met een kleureffect op de wand. Hiermee kun je in een handomdraai de sfeer van de jou ruimte veranderen van een frisse en koelere uitstraling naar een warme en chiquere uitstraling. Je zou dus afhankelijk van de 'mood' waarin je bent direct de sfeer aanpassen!
Populaire producten