MWall Professional
3D wandpanelen nieuwste trend in muurbekleding voor:
Webshop

Collectie overzicht 3D wandpanelen

blok1
Onze ontwerpers hebben met zorg onderstaande 6 Designs samengesteld

WANDPANEEL BRIX
Op de foto hier links zie je het M-Wall Home wandpaneel Brix, een Urban Design dat in iedere ruimte goed toe te passen is. Door de rechthoekige structuur van dit wandpaneel geeft het je interieur een stoere en wat robuustere uitstraling. Past perfect in het trend plaatje: Interieur anno 2017. De afmeting van dit wandpaneel is 50 x 50 cm. Meer informatie over wandpaneel Brix


 

 


WANDPANEEL DROPS
Het design van wandpaneel Drops staat bekend om zijn speelse karakter. Het breekt de ruimte en is een echte eyecatcher onder de wandpanelen. Dit komt onder andere door de grote afmeting van dit design paneel. Wil je van de Drops een Eye Catcher maken? Verf dit design paneel een uitgesproken kleur.  De afmeting van wandpaneel Drops is 100 x 100 cm. Benieuwd? Bekijk meer van wandpaneel Drops
blok2
blok1


WANDPANEEL FLUX
Met het wandpaneel Flux creëer je een hele andere uitstraling dan met het de andere wandpanelen, van bijvoorbeeld de Brix. Beide Designs zijn strak en kunnen zorgen voor een retro uitstraling in het interieur.
De wandpanelen van de Flux zijn heel leuk op 2 manieren te plaatsen, horizontaal zoals hier op het plaatje getoond wordt, maar verticaal krijg je een hele andere uitstraling waardoor de ruimte optisch hoger lijkt.
De afmeting van wandpaneel Flux is 62,5 x 80 cm.
Diverse inspiratie foto’s vind je hier. 
WANDPANEEL SAND
Hier rechts zie je wandpaneel Sand. Deze wandpanelen zorgen voor een meer romantische sfeer in het interieur door onder andere de details in de afwerking. Het is een minder strak Design waardoor dit paneel van zichzelf al een warmere sfeer geeft. Door het reliëf wordt op de wand een hele mooie schaduw/diepte werking gecreëerd. Het wanddesign van de Sand kan door de warme uitstraling van zichzelf, gemakkelijk af met een pastelkleur of een poeder tint om toch voor sfeervolle toevoeging in het interieur te krijgen.
De afmeting van de wandpaneel Sand is 62,5 x 80 cm.
Voor meer informatie klik hier.
 
blok2
blok1


WANDPANEEL WAVES
De 3D wandpanelen Waves, stralen vooral rust uit, maar bieden toch iets unieks in de ruimte.
Ook dit wandpaneel is heel leuk op 2 manieren te plaatsen. Horizontaal om de het optisch breder te maken en verticaal om het optisch hoger te laten lijken. Om een duidelijk beeld te krijgen van de sfeer, en het verschil te voelen tussen horizontale en verticale plaatsing,
bekijk dan de diverse inspiratie foto’s.
De afmeting van wandpaneel Waves is 50 x 50 cm


WANDPANEEL WIND
De naam van het design verraad een beetje het effect wat je kunt verwachten. Dit wandpaneel geeft een fris, modern maar toch rustig en warm effect. De golvende lijnen kunnen door bijvoorbeeld het aanstralen met LED verlichting een bijzondere uitstraling geven. Of u nu een hele wand voorziet met de M-Wall Home wandpanelen, of alleen een vlak achter bijvoorbeeld het bed in je slaapkamer of woonkamer, de M-Wall Home wandpanelen zullen voor een verassend effect zorgen! Het wandpaneel Wind heeft een afmeting van 50 x 50 cm.
Bekijk meer informatie over wandpaneel Wind.


 

Alle M-Wall Home 3D wandpanelen zijn 100% ecologische producten en geproduceerd uit duurzame grondstoffen. De gebruikte bamboevezels zijn zeer sterk maar niet star wat er voor zorgt dat de wandpanelen licht van gewicht zijn. Hierdoor zijn de wandpanelen eenvoudig aan te brengen en af te werken. 

 
blok2
Populaire producten